Gezichtsbehandelingen

 

Gezichtsbehandeling
Een heerlijke ontspannen behandeling waarbij een huidreiniging, epileren van de wenkbrauwen, masker en gezichtsmassage zijn inbegrepen. Ook aandacht voor uw voeten d.m.v. een ontspannende voetmassage.

€ 50,-

Uitgebreide gezichtsbehandeling
Een heerlijke ontspannen behandeling waarbij een huidreiniging, epileren van de wenkbrauwen, masker en gezichtsmassage zijn inbegrepen. Ook aandacht voor uw voeten d.m.v. een ontspannende voetmassage. De uitgebreide gezichtsbehandeling wordt voorafgegaan door een rugmassage en tijdens de behandeling ligt u op een algenpakking.

€ 65,-

Quick behandeling
Een behandeling met een dieptereiniging van de huid, epileren van de wenkbrauwen, een massage en een ontspannend en verzorgend masker

€ 40,-

Acné behandeling
Reinigende behandeling, die als deze regelmatig wordt herhaalt echt resultaat geeft. Omdat we zijn aangesloten bij de ANBOS krijgt u deze in veel gevallen vergoedt bij uw zorgverzekering.

€ 27,50

Behandeling speciaal voor mannen
Een ontspannende behandeling aangepast aan de mannenhuid, we beginnen met een rugmassage, waarna een korte gezichtsbehandeling!!

€ 55,-

Korte Relaxbehandeling
Alleen op de donderdag en vrijdag. Laat je half uur lang lekker verwennen. , een relaxbehandeling: reiniging, peeling, epileren en massage.

€ 27,50

Lange Relaxbehandeling
De Korte Relaxbehandeling met aanvullend een rug massage en masker. Deze behandeling duurt een uur

€ 52,50

Speciale gezichtsbehandelingen

 

Neoderma Peeling
Effectieve behandeling van acne, een onzuivere huid, pigmentvlekken, littekens, grove porien, rimpels en een verslapte huid. De biopeeling van Neoderma is gebaseerd op verschillende kruidencocktails. De peeling heeft geen bijwerkingen, u hoeft er dus niet voor thuis te blijven. De peeling is geschikt voor alle huidtypen, stimuleert de vorming van nieuw opperhuidcellen en werkt preventief verjongend.
Neoderma peeling kuur
De kuurvorm bestaat uit 3 maal een peeling in 10 dagen.

€ 55,-

 

 

 

€ 160,-


Massages en Hot Stone Massages

 

Rugmassage

€ 30,-

Hot Stone massage hele lichaam
De La Stone massage is een heerlijke verkwikkende en tevens ontspannende massage. Gedurende 1 uur word u hele lichaam gemasseerd met afwisselend warme en koude stenen. Na de behandeling tintelt uw lichaam en voelt u zich "opgeladen"

€ 75,-

Facial Stone
Een combinatie van een gezichtsbehandeling en een stenen- massage. Uw gezicht wordt gereinigd, waarna de massage volgt met warme en koude stenen. Tijdens het masker wordt uw lichaam ook gemasseerd met de warme stenen.

€ 70,-

Hot Stone massage rug

€ 45,-.

Ontharen d.m.v Harsen

 

Onderbenen

€ 25,-.

Bovenbenen      

€ 15,-.

Bikinilijn   

€ 20,-.

Bovenlip   

€  8,50

Kin   

€  7,50

Oksels       

€ 20,-

Armen       

€ 20,-

Rug  

€ 25,-

Gellak

 

Gellak tenen/handen

€ 25,--

Oog behandelingen

 

Epileren wenkbrauwen

€ 12,50

Verven wimpers

€ 13,50

Verven wenkbrauwen

€ 11,-

Verven wimpers + wenkbrauwen

€ 18,50

Wimperpermanent
Een mooie krul die 4 tot 6 weken houdt.

€ 32,50


Permanente Make Up

 

Eyeliner boven of onder
Dag en nacht verzorgd met permanente Make-up Met een steriele naald module wordt de pigmentatie heel ondiep in de bovenste huidlaag gebracht, we werken volgens de richtlijnen van de GGD.
Het resultaat van de pigmentatie is verrassend natuurlijk en blijft ongeveer 3-5 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. U kunt voor een blijvend resultaat het 1 keer per 1 à 2 jaar laten bijwerken.  

€ 125,-

Wenkbrauwen met hairstrokes
Bij deze techniek worden als het ware haartjes tussen de bestaande wenkbrauw doorgemaakt voor een voller aanzien.
In overleg met u worden eerst de wenkbrauwen met potlood getekend om de kleur en de vorm te bepalen, daarna worden de haartjes gepigmenteerd, (shadow of hairstrokes) zodat u een natuurlijke uitstraling houdt.

€ 225,--

Spray Tan

 

Spray Tan
U heeft vast al iets gelezen over onze behandeling de Spray Tan. Deze tanning geeft je binnen 10 min. een stralende bruine huid. Geweldig voor bruiloften, gala's en een kleurtje voordat je op vakantie gaat. De kleur wordt afgestemd op jouw teint en we  hebben verschillende produkten voor alle huidtypen. Onze produkten zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit.

€ 30,-

 
         

 

   
Schoonheidssalon het Zuideinde
Zuideinde 38
Monnickendam
tel. 0299 655859